Fri fragt i DK for ordrer over 499,95
Filters
Søg

Bæltekompagniet

Sorter efter
7014

Maxi kjole

Maxikjole fra Bæltekompagniet. Den har et fint blomsterprint, som ikke er til at stå for. Kjolen har lange ærmer, der lukkes med en knap, så man kan give den et opsmøg. Den har rund hals med knapper ned til maven. Den har nogle fine snit, der gør at den falder smukt. Består af 95% viskose og 5% polyester.
499,95 DKK
62

Kjole m. blomster

Den fineste kjole fra Bæltekompagniet. Den har en flot blomsterprint i skønne duset farver. Kjolen har lange ærmer med elastik, så du nemt kan trække den op. Den har en lille v-udskæring med bindebånd. Den har en løs pasform samt en sød flæse. Kan styles med vest som vist, men er også fin i sig selv. Består af 35% bomuld, så den er blød at have på, samt 65% polyester, så den holder sin facon og farve i vask.
499,95 DKK
64

Kjole m. blomster

Super sød kjole fra Bæltekompagniet med det fineste print. Den har en løs pasform med flæse. Derudover har den lange ærmer med elastik, så den nemt kan trækkes oop. Den har v-udskæring med bindebånd. Den består af 35% bomuld, så den er dejlig at have på, og 65% polyester, så den holder sin facon og farve i vask.
499,95 DKK