Fri fragt i DK for ordrer over 499,95
Filters
Søg

Danefæ

Sorter efter
11451

Danefæ bomberjakke

Lækker termojakke fra Danefæ. Den har den fineste struktur i jakken og lukkes med lynlås. Den har elastik/rib i ærmerne og ved halsen.
499,95 DKK
11562

danefæ regnjakke

Den fineste regnfrakke fra Danefæ med mønster i form af blade. Den har en lang og rummelig pasform med god plads til en varm bluse under. Regnfrakken er vind og vandtæt og åndbar. Den har en dobbeltlynlås, så man nemt kan have den på ment man cykler. Derudover lukkes den også med trykknapper.
1199,95 DKK
11658

regnhat

Mega smart regnhat fra Danefæ med fint mønster. Du kan tilkøbe en regnjakke der matcher.
199,95 DKK
11902

DaneFæ Mops Vinterjakke

Vinterjakken fra Danefæ er simpelhen så fin og elegant. Den har lynlås og knapper hele vejen ned.Udover det har den også en lynlås forneden, så du kan lyne den op nedefra, så den er nem at cykle i. Den har to lommer foran med god plads, der lukkes med en knap. Brystlommerne er kun detaljer, så de kan ikke bruges. Jakken er vindtæt, vandtæt, åndbar og varm. Den har en flot navy farve og har et skønt fuzzy fleece foer indvendigt, som giver ekstra varme til kroppen. Derudover er jakken coatet med Bionic Coating og er helt fri for skadelige fluor-carboner.
1549,95 DKK
11349

Danefæ jakke

Flot og feminin jakke fra Danefæ. Det er et must i den garderobe til forår og efterår - skøn overgangsjakke. Farven er en fin dyb navy blå. Oeko-Tex certificeret. 100 % polyester
799,95 DKK