Fri fragt i DK for ordrer over 499,95
Filters
Søg

Danefæ

Sorter efter
11710

danefæ brunhilde

Danefæ har lavet denne smukke vinterjakke med fine gulddetaljer i form af lynlås og knapper. To store lommer foran, og ved den ene lomme er der lynlås. Der er lynlås og knapper hele vejen ned. Fine detaljer ved hætten. Jakken har også smock bagpå, som er med til at gøre den feminin. Du kan vaske den på 30 grader, men kun hvis strengt nødvendigt. Den er foret med TermoLite, så den holder dig godt varm. Jakken er coatet med Bionic Coating og er helt fri for skadelige fluor-carboner.
1154,95 DKK 1649,95 DKK
11902

DaneFæ Mops Vinterjakke

Vinterjakken fra Danefæ er simpelhen så fin og elegant. Den har lynlås og knapper hele vejen ned.Udover det har den også en lynlås forneden, så du kan lyne den op nedefra, så den er nem at cykle i. Den har to lommer foran med god plads, der lukkes med en knap. Brystlommerne er kun detaljer, så de kan ikke bruges. Jakken er vindtæt, vandtæt, åndbar og varm. Den har en flot navy farve og har et skønt fuzzy fleece foer indvendigt, som giver ekstra varme til kroppen. Derudover er jakken coatet med Bionic Coating og er helt fri for skadelige fluor-carboner.
1549,95 DKK
11349

Danefæ jakke

Flot og feminin jakke fra Danefæ. Det er et must i den garderobe til forår og efterår - skøn overgangsjakke. Farven er en fin dyb navy blå. Oeko-Tex certificeret. 100 % polyester
799,95 DKK